Meniu

Accelerează performanțele individuale și ale echipei prin analiza bazată pe joc a abilităților de gândire esențiale

Ce te face puternic?

Care sunt punctele tale forte? Dar cele slabe? Pentru a fi eficient trebuie să cunoști răspunsul acestor întrebări. Accelium 360 îți permite să-ți evaluezi abilitățile cognitive și să-ți îmbunătățești performanța prin jocuri de strategie.

Workshops

Self

Assessment

Advanced

Mobile App

24/7

cloud access

1/3

Evaluează cele mai importante
competențe pentru succes

Abilitatea Analitică - Gândirea Strategică - Execuția

Susține creșterea companiei

Stimulează motivația.
Direcționează corect procesul de training și dezvoltare.
Consolidează atașamentul angajaților față de companie.

Bucură-te de beneficiile evaluării bazate pe joc

Accelium 360 evaluează abilitățile de gândire într-un mod plăcut, fără a genera sentimente de frustrare și anxietate. Bazat pe algoritmi performanți de analiză a datelor, acesta utilizează provocările jocului pentru a urmări comportamentul și procesele decizionale, generând un profil personal unic.

Sistemul cloud-based simulează provocările din lumea reală mai bine decât testele convenționale, oferind o experiență captivantă 24/7 de pe orice PC sau dispozitiv mobil.

Lider al 

evaluării bazate pe joc

Accelium 360 utilizează cea mai avansată tehnologie de evaluare pentru a crea un mediu de testare antrenant, precis și  ușor de utilizat.

Precis, predictiv și imparțial

Jocurile de strategie din Accelium 360 au fost concepute pentru a simula o gamă largă de provocări emoționale și congnitive și pentru a obține răspunsuri comportamentale autentice.

Analiză profundă

Valorile specifice obținute prin măsurători dinamice, repetate, oferă un raport unic despre abilități complexe.

Experiență personală captivantă

1. Învață un joc de strategie și rezolvă o serie de provocări ale acestuia.
2. Sistemul colectează date și analizează modul de acțiune, comportamentul utilizatorului, rata de erori, curba de învățare etc.
3. Generează un raport personal, complex, ce caracterizează nivelul abilităților, felul în care ia decizii și tiparele de comportament. Rezultatele sunt comparate cu standardele locale și globale.