Meniu

Cursuri de dezvoltare a abilităților

Alege pentru școala ta o metodă de ultimă generație
pentru dezvoltarea abilităților de gândire

 

Accelium EDU oferă instrumente antrenante, demonstrate științific, pentru dezvoltarea abilităților cognitive ale elevilor. Folosește jocuri digitale, de strategie, pregătind elevii pentru provocările complexe ale secolului 21.

Curriculă bogată

Training inspirațional
pentru profesori

Conținut multimedia

Aplicație mobil

Acces cloud 24/7

Jocuri interactive

Monitorizare avansată a performanței

1/4

Metodologie inovatoare,
recunoscută internațional

Creează un proces de învățare antrenant, reflectiv, care îmbunătățește rezultatele școlare.

Experiență digitală, captivantă,
bazată pe jocuri de gândire

Captează fiecare elev și evită neimplicarea în procesul de învățare.

Training și suport extins
pentru profesori 

Profesorii îndrăgesc Accelium pentru că își dezvoltă abilitățile de mediere și își îmbunătățesc stilul de predare. 

Curriculă bogată, structurată,
care te inspiră

Cu o selecție de videoclipuri interesante, provocări creative și povestiri ce stimulează gândirea, cursul dezvoltă abilități esențiale secolului XXI, într-un mod plăcut și eficient.

   Accelium permite fiecărui elev să se dezvolte în ritmul lui. Îi duce la un alt nivel, pornind de la abilitățile pe care le au.

Liz Meaker, Head of Junior School, Wilderness School, Australia 

Descoperă cursurile noastre

          Soluționarea

          problemelor

Acest curs familiarizează elevii cu soluționarea problemelor printr-o abordare analitică ce folosește întrebări sistematice pentru a împărți probemele complicate în probleme mai mici și mai simple. Cursul prezintă 4 metode diferite de soluționare a problemelor, fiecare abordată din mai multe perspective. Această abordare îi poate ajuta pe elevi să rezolve conflicte sociale, probleme complicate de matematică, să-și gestioneze viața fără intervenția unui adult și să devină mai încrezători.

16 sesiuni  |  Adresat elevilor de 6 - 7 ani

          Strategii

          avansate de învățare

 

Cursul propune elevilor instrumente de gândire care le accelerează procesul de învățare și îi motivează. Unul dintre principalele obiective ale cursului este să îmbunătățească motivația elevilor și angajamentul față de procesul de învățare. În cadrul cursului elevii vor identifica și explora stilul propriu de învățare, își vor conștientizeaza punctele forte și vor înțelege cum să le exploateze pentru a învăța cât mai eficient și a-și atinge obiectivele.

16 sesiuni  |  Adresat elevilor de 9-11 ani

          Asumarea

          răspunderii

 

Cursul folosește o abordare interactivă și reflexivă pentru a-i învăța pe elevi să accepte rezultatele acțiunilor lor, atât cele dorite cât și cele nedorite. În cadrul cursului, elevii vor întâlni jocuri de gândire deosebit de provocatoare care simulează situații critice în care provocările trebuie depășite logic, creativ și emoțional. Elevii exersează metode și instrumente practice care dezvoltă un sens al responsabilității cu accent pe conștientizarea propriului proces de învățare și rezultate.

16 sesiuni  |  Adresat elevilor de 7-9 ani

          Gândirea

          Creativă

Cursul explorează importanța gândirii creative în fiecare aspect al vieții noastre. Elevii vor înțelege mai bine modul în care gândirea creativă este exprimată în diferite domenii de studiu și în viața de zi cu zi. Vor experimenta tehnici de gândire creativă pentru a descoperi alternative sau posibilități noi și vor învăța să nu se teamă de dificultate și schimbare.

16 sesiuni  |  Adresat elevilor de 11-14 ani

Un eficient

proces de învățare

Toate sesiunile Accelium EDU urmăresc o structură comună care garantează implicarea puternică a elevilor și învățare eficientă. Sesiunile încep în clasă, continuă acasă cu exerciții de joc online și se încheie cu o recapitulare la începutul sesiunii următoare. 

Introducere & pregătire

Este prezentată o poveste, un video sau o provocare care captează esența sesiunii urmând să fie prezentat subiectul principal alături de obiectivul urmărit.

Antrenamentul bazat pe joc

Elevii lucrează individual, în perechi sau în grupuri mici, parcurgând primele provocări ale jocurilor în Aplicația Accelium. 

Învățarea unui

instrument practic

După sesiunea de joc elevii învață un concept, o strategie sau o metodă care are legătură cu provocările întâlnite în joc.

Transferul cunoștințelor și aplicarea acestora

Instrumentele și conceptele învățate în joc sunt aplicate în situații autentice din viața reală.

Sarcini extinse

Elevii primesc exerciții acasă pentru a le rezolva împreună cu prietenii și cu familia.

Recapitulare

Sunt revizuite cu întreaga clasă atât sesiunea trecută cât și sarcinile pentru acasă, clarificând și stimulând procesul de reflecție al elevilor.

Procesul de învățare