Meniu

Cursuri online captivante
pentru dezvoltarea abilităților

Fii în fruntea

jocului

Ajută-ți angajații să-și exerseze abilitățile esențiale într-un mod amuzant, oricând și oriunde. Accelium Online le oferă o experiență antrenantă de coaching virtual bazat pe diferite abilități: Analiză și Deducție, Soluționarea Problemelor, Luarea Deciziilor și Gândirea Flexibilă.

1/5

Alege domeniul tău de interes

Procesul de învățare este structurat în antrenamente, fiecare având la bază un joc diferit și un set specific de strategii și instrumente de gândire.

Acces nonstop

Dobândește și exersează strategii noi, euristice, folosind orice calculator sau dispozitiv mobil. Cu acces în cloud 24/7 exersarea abilităților de gândire va deveni curând un proces amuzant, continuu. 

Distrează-te, Învață, Repetă

Structura specifică permite antrenarea gândirii prin exerciții scurte, ce pot fi parcurse pas cu pas și care asigură învățarea pe termen lung.

  Accelium Online m-a făcut să gândesc în moduri în care nu o mai făcusem până atunci. Mi-a dat procesului de gândire o anumită structură și direcție.

Anjana Muralidharan, Inginer Software, Amdocs

Stimulează

dezvoltarea

Schimbă-ți modul de gândire

Sistemul adună și analizează informații în timp real identificând momentele cheie de învățare, oportunități care sunt folosite pentru a media și a schimba tiparele cognitive ale participantului.

O ocazie pentru reflecție

Antrenorul virtual folosește altgorimi IA inovatori pentru a oferi participanților feedback corect la momentul potrivit. Oferă contextul și atrage atenția asupra comportamentului tipic al participanților, aceștia devenind astfel conștienți de procesul propriu de gândire.