Meniu

Programe captivante de training pentru companii

Oferă echipei tale o perspectivă strategică!

Accelium PRO ajută indivizii și echipele să dezvolte abilități esențiale succesului. Programele oferă participanților instrumente puternice, folosite de jucători profesioniști de șah și experți în Teoria jocului, pentru analiză, soluționarea problemelor și luarea deciziilor. Accelium Pro dezvoltă abilități de gândire strategică folosind un proces de învățare amuzant și reflectiv, ajutând participanții să devină mai organizați în gândire și adaptabili.

1/3

Cursuri antrenante

Experiență unică, bazată pe joc,
care implică toti participanții.

Instrumente eficiente

Descoperă strategii metacognitive, puternice,
care soluționează provocări complexe din viața reală.

Învățare autentică

Experiența jocului implică participanții cognitiv și emoțional. Gradul ridicat al implicării stimulează introspecția, ceea ce asigură fixarea informației pe termen lung.

Creativitate și adaptabilitate

Pune la încercare percepțiile comune și
antrenează gândirea divergentă, "out-of-the-box".

Cursuri

Aplicație avansată de mobil 

Acces cloud 24/7 

Webinars

Rapoarte personale complexe

  Conceptul și gândirea Accelium sunt perfecte pentru companii precum Protalix, unde angajații se confruntă mereu cu provocări intelectuale și au nevoie de reflecție și rapiditate în gândire pe termen lung.

Daphna Shelly,  VP Resurse Umane, Protalix

Cursurile noastre de gândire

Metodologia Accelium, strategiile și modelele de gândire pun baza necesară unei dezvoltări personale continue. Cursurile Accelium îmbunătățesc abilitățile de comunicare și cooperare și propun participanților diferite perspective de soluționare a problemelor.

Soluționarea Problemelor

workshop

Împarte probleme aparent fără soluții în părți mai mici și mai simple, folosind analiza metodică. Indentifică sursa unei probleme și prioritizează-ți eforturile folosind modele de gândire eficiente.

Luarea Deciziilor

workshop

Explorează concepte pentru luarea deciziilor. Acest curs familiarizează participanții cu dilema prioritizării și a timingului, alocarea de resurse, comportamentul proactiv vs. reactiv și multe altele...

Analiză și Deducție

Workshop

 

Simți că te-ai blocat? Nu găsești o soluție care să funcționeze? Acest curs te învață să analizezi și să simplifici situațiile complexe. Vom vedea cum "pattern-urile" ne pot fi de folos și cum ne putem elibera de ele când acestea ne limitează gândirea.

Gândire Flexibilă

workshop

Reacția eficientă și adaptarea cu succes la mediul aflat în continuă schimbare necesită cunoștințe și exercițiu. În acest curs oferim participanților oportunitatea de a experimenta diferite schimbări de mediu și îi provocăm la discuții despre aspectele cognitive și emoționale ale situațiilor incerte.

Aplicație digitală

de ultimă generație

Implicare continuă

Aplicația Accelium PRO permite participanților să aplice și să exerseze conceptele învățate în cadrul cursurilor. Cu acces în cloud 24/7, disponibil pentru PC și orice dispozitiv mobil, exersarea abilităților de gândire devine un obicei zilnic plăcut.

Alege domeniul tău de interes

Experiența ta virtuală se concentrează pe anumite abilități: Analiză și Deducție, Soluționarea Problemelor, Luarea Deciziilor și Gândirea Flexibilă. Învățarea este împărțită în antrenamente, fiecare folosind un joc de gândire diferit și un set distinct de instrumente și strategii.

Distrează-te, Învață, Repetă

Structura sesiunilor permite participanților să exerseze treptat, cu pași mici, încurajează repetarea și ajută la fixarea conceptelor pe termen lung.