Meniu

Evaluare inovatoare, bazată pe joc

O evaluare adecvată secolului 21

necesită instrumente adecvate secolului 21

Testează abilitățile de gândire ale elevilor într-o manieră eficientă și amuzantă oferind un profil unic al fiecărui participant. Accelium Score folosește provocările din joc pentru a evalua o gamă largă de abilități de gândire specifice secolului nostru: analiza informației, soluționarea problemelor și procesul complex de luare a deciziilor. Pe parcursul jocului, sistemul analizează deciziile și soluțiile alese de către participanți, identificând modelele lor de gândire și stilul operațional.

Evaluare bazată pe joc

Aplicație avansată de mobil

Acces în cloud 24/7

1/3

Simte pulsul

Obține rapid o imagine de ansamblu asupra abilităților elevilor din fiecare clasă. Testele oferă informații exclusive, care nu sunt disponibile în cadrul altor instrumente de evaluare.

Găsește punctele slabe

Accelium Score scoate în evidență lacunele unor grupuri sau clase de elevi, indicându-le pe cele care necesită suport, atrăgând atenția asupra elevilor sau grupurilor care au nevoie de un efort suplimentar.

Indentifică potențialul elevilor

Metoda de testare Accelium Score reduce anxietatea tipică testelor și identifică abilități neevaluate de testele convenționale. Rapoartele evaluării măsoară abilități precum luarea deciziilor, adaptabilitatea sau gândirea flexibilă și pot fi de folos în identificarea elevilor cu potențial de leardeship sau creativ.

Măsoară efectele educaționale

Grație naturii antrenate, este ușor să repeți periodic testele Accelium Score pentru a măsura impactul altor proiecte școlare asupra abilităților cognitive. 

Sprijină deciziile importante

Raportul generat de sistem asupra abilităților elevilor îi poate ajuta și ghida pe profesori să descopere procesele latente și să ofere o bază solidă pentru evaluarea inițiativelor educaționale și sociale.

Proces simplificat de evaluare

Testează rapid și obține un rapot multidimensional, complex. Bucură-te de o analiză profundă, bazată pe identificarea comportamentelor și a modelelor de gândire.

O experiență pozitivă

Accelium Score este un test distractiv, captivant, bazat pe jocuri de gândire, care nu necesită cunoștințe sau o instruire preliminară. Regulile jocului sunt învățate pe parcursul testului.

Flexibilitate maximă

Accelium Score suportă multiple evaluări în paralel. Instructiunile sunt clare și ușor de urmat,  nefiind necesară prezența unui examinator, astfel că elevii îl pot parcurge chiar și acasă.