Meniu

Un instrument inovator, bazat pe joc, pentru recrutarea și dezvoltarea talentelor

Un produs inteligent
pentru Human Resource Management

Obține o înțelegere mai amplă asupra angajaților și a aplicanților. Evaluează abilități esențiale într-un mod rapid, eficient și antrenant oferind o perspectivă unică asupra fiecărui participant la test.

VEZI VIDEO

Evaluare
bazată pe joc

Aplicație
de mobil

Acces
cloud 24/7

Screening eficient al aplicanților

Obține informații valoroase despre modul de gândire al aplicanților, stilul lor de organizare, ritmul de lucru și modul de rezolvare a problemelor. Fă mai ușor diferența dintre candidații cu background asemănător.

Descoperă talente ascunse

Indentifică potențialul latent de intuiție și inteligență nativă al angajaților, care pot fi candidați potriviți pentru poziții administrative sau manageriale. 

Îmbunătățește acuratețea evaluării

Informații exclusive utile evaluării angajaților, permit managerilor să ofere un feedback eficient, personalizat.

Promovează oamenii potriviți

Analizează un întreg spectru al capacității angajaților incluzând abilități "soft" evidențiindu-i pe cei cu potețial mare.

1/4

Proces simplificat de evaluare

Testează rapid și obține un raport complex, multidimensional. Bucură-te de o analiză profundă bazată pe identificarea comportamentelor și a modelelor de gândire.

Experiență pozitivă

Accelium Talent este un test interesant, amuzant, bazat pe jocuri de gândire, în care nu este necesară experiența anterioară sau instruire preliminară. Regulile jocului sunt învățate pe parcurs.

Flexibilitate maximă

Accelium Talent suportă multiple evaluări în paralel. Instructiunile sunt clare și ușor de urmat,  nefiind necesară prezența unui examinator, astfel că participanții îl pot parcurge chiar și acasă.

Suport pentru decizii

și informații de calitate

Raportul final include trei perspective pentru fiecare grup examinat.

1.

2.

3.

Rezultatele grupului

Un sumar al rezultatelor întregului grup, comparat cu grupuri similare. Înțelege abilitățile grupului, care sunt punctele lui forte și care necesită dezvoltare.

 

Evaluare comparativă a abilităților de gândire

Compară nivelul abilităților de gândire al tuturor indivizilor din grup. Evidențiază cazuri extreme și stiluri de gândire dominante în cadrul grupului.

Raport personal

Detalii despre rezultatele fiecărui membru în parte. Primește o evidență clară a fiecărui individ și utilizează  funcții precum filtre inteligente și opțiuni de export pentru a lua rapid decizii importante.

1/4