Meniu

Programe de training tactic pentru comandanți militari

Depășirea

situațiilor neașteptate

Dezvoltarea abilităților de depășire a situațiilor neașteptate poate fi cea mai presantă provocare pe care o are armata  în prezent. Abilitățile cognitive și mentale ale comandanților, gândirea lor flexibilă și inventivitatea devin din ce în ce mai mult factori decisivi într-o confruntare militară.

Trainingul Accelium pentru Adaptarea Tactică (TAT) transformă teoria strategică într-o experiență concretă, stimulatoare, bazată pe joc. Acesta îi ajută pe ofițeri și subofițeri să dezvolte o mentalitate flexibilă ce le permite să răspundă oricărei surprize din teren.

   Depășirea situațiilor supriză nu stă în anticiparea exactă a viitorului câmp de luptă sau în obținerea informațiilor despre pregătirile inamicului pentru următoarea confruntare, ci în capacitatea de a te recupera rapid în urma suprizei inițiale.

IDF Brig. General (Ret.) Dr. Meir Finkel

1/3

Învățare cu adevărat activă

Folosind  jocuri pentru a simula diferite dileme tactice, trainingul permite militarilor să învețe în urma experimentării practice a unor situații.

Antrenamentul gândirii

Accelium TAT combină instruirea captivantă din clasă cu simulari online într-un mediu bazat pe joc și mediat de un antrenor virtual.

Așază lucrurile în context

Sunt revizuite studii de caz istorice pentru a oferi o perspectivă suplimentară și pentru a ajuta cursanții să transfere modelele învățate în realitatea câmpului de luptă.

Un joc strategic

TACTICO este un joc de război cu doi jucători, în care fiecare parte încearcă să cucerească baza adversarului coordonând cinci unități militare diferite. Pentru a câștiga, trebuie să-ți folosești forțele în mod armonios și să găsești un echilibru între mișcările ofensive și defensive.

O viață întreagă să îl stăpânești

Suficient de simplu pentru a-l învăța în câteva minute, dar îndeajuns de complex pentru a simula nenumărate situații tactice. Jocul efectiv abordează multe dileme ale războiului modern.

Adaptabilitate interioară

Pe masură ce trainingul avansează, participanții se confruntă cu multiple schimbări în joc, determinându-i să se reevalueze constant și să-și adapteze tacticile.

Tactică dinamică a adversarului

Adapteaza-te în mod constant la noul comportament al adversarului.

Condiții meteo variabile

Adaptează-ți tactica la vizibiltatea limitată, rute blocate și unități dezactivate.

Noi tehnologiiIntegrează noi unitați în planul tău și găsește soluții eficiente noilor amenințări ale adversarului.


Suprize topografice

Regândește-ți planurile pentru a face față constrângerilor apărute pe câmpul de luptă.

Lieutenant E., section leader, IDF

    Cred că jocul dezvoltă într-adevăr gândirea, la fel ca șahul, iar echipa mea chiar a beneficiat în urma lui.